A személyes konzultáción szakembereink már alapvetően az orvosi döntéshozatalra és a terápiás terv felállítására tudnak fókuszálni, így orvosaink adminisztrációs feladatait minimálisra tudjuk csökkenteni. Annak köszönhetően, hogy kitöltötte az anamnézis felvételére szolgáló űrlapunkat, orvosa már a személyes vizitet megelőzően, strukturált formában információhoz jut a jelen panaszokról, az előzményekről, a gyógyszerekről. 

Bizonyos esetekben a konzultáció történhet online, telemedicina formájában, ha a betegség maga nem kívánja meg a személyes egyeztetést, vagy a páciens akadályoztatva van. 

Szakembereink a diagnózisalkotást és a kezelési terv felállítását a vizsgálati leletek birtokában tudják elvégezni, ezért fontos a kérdőív kitöltése mellett a korábbi leletek megosztása. Amikor az ambulancián találkozik kollégánkkal -  vállalásunk szerint az időpontfoglalástól számított 2 héten belül - már egy komplett diagnosztikus leletsor birtokában tudunk szakvéleményt adni a személyreszabott kezelésről.

Az időpontfoglalás után a visszaigazoló e-mailben megküldjük a beteg űrlap kitöltéséhez szükséges linket. Az űrlap kitöltéséhez, kb. 20 percre lesz szükség.Kérjük, az alábbi gombra kattintva még a konzultáció előtt töltse ki felmérő űrlapunkat. Amennyiben még nincs regisztrációja, úgy a kitöltéshez regisztrálni kell, amelyet a “Nincs MIND fiókja? Regisztráció” linkre kattintva teheti meg.


Alábbi űrlapot használja ANYAGCSERE / BÉL- ÉS GYOMORPANASZOK esetén.


Alábbi űrlapot használja FEJFÁJÁS panaszok esetén.Ha Ön egyéb neurológiai panasszal fordulna hozzánk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat (telefon: 06 1 600 50 90) ahol a rendeléselőkészítéshez szükséges legfontosabb kérdéseket a kollégáink fogják feltenni.